14.8.2017

TUBECON 2017

Tsao! Tosiaan niinkuin viimekin vuonna menin tubeconiin niin tänäkin vuonna siellä pyörin, mutta eri merkeissä --> olin töissä siellä. 
Torstaina & perjantaina rakennusjuttuja & catering vastaava ja lauantai & sunnuntai catering vastaava ja hengailija.Lauaintaista mulla ei hirveesti ole kuvia olin keittiössä ja bäkkärillä koko päivän, mutta pari kuvaa nappasin!
Lauantaina oli hyväntekeväisyyskonsertti eli sielä oli laulajia kuten aste, petra jne.
Lauantaina oli järkyttävä myrsky, meitä kiellettiin menemästä ulos hetken aikaa koska myrsky oli niin paha. Tietenkin näin ukkosen pelkääjänä aloin hysteerisesti itkemään kesken työvuoron kun tauolla näin sen sään... *nolotti*Sunnuntaina olin 10-18 sielä eli kokoajan, kiertelin areenaa ystävieni kanssa ja tietenkin otin kuvia. Odotin eniten illan tubecon awartseja mutta siinä välissä kävin ystäväni kanssa Tuure Boeliuksen miitissä koska ystäväni oli kova ihailija, itse olisin halunnut nähdä Pernillan mutta en kerennyt sinne asti. 


Ennen illan awartseja Tuure esitti ensimmäistä kertaa ikinä sen uuden biisin - Eikö Sua Hävetä. Illan kruunasi tubecon awartsit ja jengi oli ihan liekeissä! Ja lopuksi ihana Arttu Lindeman esiintyi! 

Kaikin puolin oli huiput neljä päivää tubeconissa ja oli sen arvosta! 

♥Oliks sä tubeconissa?

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Kuulostaa siltä, että sulla oli huikee viikonloppu! :)

  Written by Neea  VastaaPoista
 2. Eikä, ensinnäkin ihan mahtavia kuvia! Oon nyt kolme vuotta miettinyt tota tapahtumaa, enkä vielä tänäkään vuonna sinne lähtenyt ja nyt sitten harmittaa. Sulla on ollut varmati tosi kivaa vaikka olitin myös töissä siellä. :)

  vinuski.blogspot.com
  mimmim.fi

  VastaaPoista


Kiitos paljon kommentistasi ♥
Rakentavaa palautetta otan vastaan!

Kamerat jolla kuvaan: canon eos 1100D & Honor 10 & Olympus pen lite E-PL7
Objektiivit Canon EFS 18-55mm JA Canon EF 50mm f/1.8 II & 14-42-mm-ez

instagram: jasujau