15.12.2017

✧Mullekko tatuointi?✧

Tatuoinnin ottaminen on iso asia. Se pysyy siinä aina ja ikuisesti. Mulla on sellainen periaate että otan tatuoinnin jolla on jokin merkitys. En ota iholleni mitään, mikä on vain kaunis. Olen miettinyt tatuoinnin ottamista vuosia. Haluan yhden tatuoinnin, sen mitä olen halunnut jo vuoden päivät, eikä mielipide ole tatuoinnista muuttunut vieläkään. Sitten on vielä se paikka, haluan kuitenkin että näen sen itse ja on myös muille näkyvällä paikalla, mutta jonka saa kuitenkin piiloon. Otan sen luultavasti vasempaan olkavarteen.
Ajattelin ensin ottaa pienen tatuoinnin esim. nilkkaan jotta tiedän miltä se tuntuu ja kestänkö sitä, mutta tulin tulokseen että en halua keksimällä keksittyä tatuointia joka ei edes välttämättä ole mieleinen vain sen takia että se on "kokeilu". 
Monet sanovat ettei se tatuoinnin ottaminen siihen yhteen jää, ja itse olen juuri sellainen henkilö että haluaisin vain lisää, mutta jos päätyisinkin joskus ottamaan toisen niin senkin pitää olla tarkkaan harkittu. 


Suunnitelmana on nyt se että tammi-maaliskuussa otan tatuoinnin, jännittää että iskeeköhän mulle vauhtisokeus. Yhtäkkia leimoja jokapuolella. Noh, aloitan yhdellä ja katsotaan sitten!

Millaisia tatuointitarinoita tai -haaveita teillä on? 

12 kommenttia:

 1. Se on kyl ihan totta että kun ensimmäisen ottaa niin siitä se vasta lähteekin se himo. Mulla on vasta se ensimmäinen, mutta ideoita seuraaviksi on jo kolme...

  - Anni

  VastaaPoista
 2. Mulla on ollut varmaan pari vuotta tatskakuume. Tiedän suurin piirtein minkätyylistä kuvaa haluan. Paikka on vieläkin harkinassa ja vähän pelottaa, että innostun tatuointeihin ja sitten niitä löytyy joka paikasta. En vain jotenkin näe itseäni usealla tatuoinnilla. Muutama max 3 olisi kiva kuitenkin saada. Tein asiasta kanssa postauksen, mutta tosiaan vieläkään ei kuvia iholta löydy. :D

  http://www.siirikiviharju.com/2017/07/tatuointihaaveita.html

  VastaaPoista
 3. Kivannäköinen toi luonnos tuosta tatuoinnista! Mulla on kans jonkun vuoden päivät ollut kauhee tatuointikuume, mutta en oo vielä löytänyt uskallusta toteuttaa tätä pitkäaikaista haavetta. Kuumottaa just se, että entä jos joskus neljänkymmenen vuoden päästä se tatuointi alkaa tuntua virheeltä, vaikka ihan utopististahan se on miettiä elämää niin pitkälle.

  Written by Neea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en itse mieti noin pitkälle, mutta jos on joku tietty kuva jonka oot halunnut pitkään ( vuoden päivät ) niin en usko että katumusta tulee, sen näkee sitten.

   Poista
 4. Mun mielestä tatuointeja on aina syytä miettiä tarkasti, sillä onhan ne niin pysyviä ja pitkäaikaisia päätöksiä! Itseltä löytyy yksi kuva, jonka otin pari vuotta sitten ja suunnitelmia on seuraavien varalle. Kunhan rahat saan jossain vaiheessa kasaan, niin seuraava lähtee toteutukseen. Vähitellen hyvä tulee, vaikka toki leimoihin iskee himo heti, kun sen ekan on saanut iholleen haha :D

  http://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Itsekin oon pitkään pohtinut tatuointia, mutta aina oon päätynyt siihen tulokseen, että mä en vaan uskalla, koska se on kuitenkin siinä iholla ikuisesti. :D Jos jonkin tatuoinnin ottaisin, olisi se jokin hyvin pieni kukkanen. :-)
  sannialina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Kivalta näyttää tatskasuunnitelma! Mulla kanssa haaveissa "muutama" tatuointi. Hetken pitää vielä venailla, että ensimmäinen pääsee toteutukseen. Oon sun kanssa samoilla linjoilla siinä, että haluan ihooni vaan sellaisen leiman, jolla on oikeasti jotain merkitystä. Uskoakseni silloin siihen kuvaan ei myöskään kyllästy niin helposti!

  VastaaPoista


Kiitos paljon kommentistasi ♥
Rakentavaa palautetta otan vastaan!

Kamerat jolla kuvaan: canon eos 1100D & Honor 10 & Olympus pen lite E-PL7
Objektiivit Canon EFS 18-55mm JA Canon EF 50mm f/1.8 II & 14-42-mm-ez

instagram: jasujau