26.8.2018

Iphonesta androidiin - uhka vai mahdollisuus 📲

Tsao! Mulla oli jo pidempään tarkoitus hankkia uusi puhelin koska Apple jatkuvasti hidastaa puhelimia ja olin jo saanut tarpeekseni tästä. Selailin usein mitä puhelimia nykyään myydään ja mitä ominaisuuksia niissä on. Olin jo päättänyt että Applesta haluan päästä eroon.
Mietinnän aiheeksi tuli myös se että miten applesta siirtyminen onnistuisi ja miten kaikki tärkeät tiedot saisin sitten siihen uuteen puhelimeen. (Onneksi tämä kävi erittäin helposti)

Minkä puhelimen sitten hankin?

Vaihtoehtoja oli kolme. Huawei P20, Oneplus 6 tai Honor 10. Olin kuullut Honorin puhelimista ja kamerasta niin paljon hyvää että mielenkiinto kiinnittyi siihen, ja valitsinkin honor 10 puhelimen (värinä musta).Puhelin on kuitenkin sen verran tärkeä väline päivän (kellon katsominen, kuvien otto, sähköposti, viesteihin vastaaminen jne.) aikana että mulla oli tietyt kriteerit sille puhelimelle. (esim. nopeus & hyvä kamera & hinta-laatu suhde kohillaan)
Nykyään kaikki tärkeä löytyy puhelimesta ja ilman sitä moni asia olisi hankalampaa.

Ensivaikutelma?

Ensivaikutelma tästä puhelimesta on kyllä erittäin hyvä ja nopea! Puhelin ei myöskään jumita tai tilttaa vaikka pelaisi tai vastaisi viesteihin. Akkukin kestää helposti koko päivän ja mikä parasta myös --> se latautuu todella nopeasti. Näytön suuruudessa oli myös opeteltavaa, samoin lovi näytössä. Puhelin on ihanan ohut myös.  Tällä hetkellä en koe tarvetta vaihtaa takaisin iPhoneen.

Millaisia kokemuksia teillä on Huaweista? Tai ylipäänsä iPhonesta Androidiin siirtymisestä? 

14 kommenttia:

 1. Meillä nuorimmalla on huawei ja se on hänelle ollut ihan hyvä puhelin. Riippuu niin paljon niistä omianisuuksista mitä haluaa puhelimessa olla. Omassani on tärkeää kamera (mikä on jo vähän huonossa hapessa kun on vanha puhelin) sekä myös netti pitää olla hyvä. Nuorimmaisella tärkeintä on itse puhelin sekä pelattavuus. Näiden ominaisuuksien mukaan aina hankitaan puhelimet.

  VastaaPoista
 2. Itselläni on Huawei käytössä ja olen siihen kyllä erittäin tyytyväinen. iPhonesta ei itselläni ole kokemusta, mutta esim. mieheni on sitä mieltä että siinä maksaa aivan tyhjästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ainakin niissä uusimmissa malleissa tuntuu maksavan ainakin kolme-neljä kertaa liikaa.. 💔

   Poista
 3. iPhonea mulla ei ole koskaan ollut käytössä, mutta olen seurannut vierestä, kuinka muut ostavat rikkinäisten tilalle uusia kun itsellä Oneplus vain kestää ja kestää. Jotain todella suurta ja mullistavaa pitäisi tapahtua, että luopuisin androidista!

  <3: www.thewhat.fi

  VastaaPoista
 4. Mulla on ollut aina android puhelin, en haluakkaan ikinä iphonea koska se on liian monimutkainen mulle. Onnea uudesta puhelimesta ja kyllä sitä oppii käyttämään ajan kanssa :-)

  VastaaPoista
 5. Itselläni android, samsung tosin, mutta olen aina tykännyt! Kamerakin suht hyvä ja suht nopea, vaikka ei enää uusi olekaan. Iphonea ei ikinä ole ollut.

  VastaaPoista
 6. Kyllä se vähän uhalta tuntuu :)
  Mulla on ollut iPhoneja jokunen, ja nyt hiljattain iphönen tiltattua vaihdoin Huawei P20 Prohon kameran vuoksi. Androidissa ärsyttää muutama juttu kyllä ihan tajuttomasti alkaen näppäimistön mitoituksesta. Mutta kyllä se siitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep onhan tässä asioita jotka ärsyttää mutta toisaalta mitä enemmän aikaa kuluu niin ehkä siihen alkaa tottumaan!:)

   Poista
 7. Mulla on ollut muutamia Samsungin puhelimia ja yksi Apple joka on tällä hetkellä käytössä. Ja jää kyllä myös viimeiseksi, huomaan kanssa että puhelin on todella hidas ja ei hintansa arvoinen, sillä yhtä hyviä puhelimia saa halvemmallakin. Mutta niin kauan kuin pelittää niin pysyy käytössä, sitten voi taas investoida uuteen :) Sanon siis että mahdollisuus, aina on hyvä kokeilla uutta!

  Ja hei ihana blogi sulla!

  VastaaPoista


Kiitos paljon kommentistasi ♥
Rakentavaa palautetta otan vastaan!

Kamerat jolla kuvaan: canon eos 1100D & Honor 10 & Olympus pen lite E-PL7
Objektiivit Canon EFS 18-55mm JA Canon EF 50mm f/1.8 II & 14-42-mm-ez

instagram: jasujau