2.11.2018

HALUAN MUUTTAA ISOMPAAN!

Kävi ilmi hyvin äkkiä viime muuton jälkeen ettei se opiskelija-asunto sovi minulle alkuunkaan. Jos ei hellaa (tai edes kunnon keittiötä ole) ja toista huonetta mihin kävellä ole niin en siellä voi olla. No mites tästä nyt sitten? 

Äitini haki erittäin kiireellisenä asuntoa 5vuotta, entäs minä sitten? Haen sitä varmaan vähintään 10! On kyllä käynyt kaiken maailman asunnon ostot ja yksityiseltä vuokraamiset mielessä... Nyt sitten olen enemmän ja vähemmän ollut äitini luona koska kolmiossa on riittävästi tilaa olla ja riehua! Olen siis koko elämäni asunut omakotitalossa ja rivitalossa ja yhtäkkinen hyppy koppiin ei ollutkaan hyvä juttu, vaikka miten asuisi yksin..

Jos meni ohi mistä ihmeen kopista mä puhuin niin tsekkaa tää postaus, niin sä ymmärrät!
Siinähän postauksessa olin vielä sitä mieltä, ettei pieni keittiösyvennys nyt niin paljon haittaa mutta eihän siellä ole yhtään tilaa, ihan suututtaa!  

Olisin halunnut vaihtaa sisäisellä siirrolla isompaan asuntoon mutta koska ei ole perhesyytä niin se ei käy, hitto sekin! 

Tää kuva kuvastaa hyvin tätä fiilistä, mietintää, avonaisia kysymyksiä, toivotonta oloa...

No, saa nähdä mihin tää asia päättyy, onko ideoita? 

10 kommenttia:

 1. Mä itseasiassa olen aikanaan myös asunut samankokoisessa yksiössä missä sinäkin nyt ja eihän siinä tosiaan tilalla juhlittu, mutta siinä elämäntilanteessa oli ihan ok - vaikka itse olen tottunut isoon omakotitaloon ;D Siitä muutettuani en kyllä yksiössä ole enää asunut - enkä kyllä varmasti asukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep itsekin kun asunut aina isoissa asunnoissa niin tää on kyllä jo hullun hommaa..

   Poista
 2. Meillä on jokaisessa elämäntilanteessa erikokoinen asunto. Olen itsekin asunut opiskeluaikoina todella pienessä yksiössä.
  Nyt en enää osaisi asua pienessä kopissa ;)

  VastaaPoista
 3. Itse olen asunut yksiössä ja opiskelijasoluissa n. 20 vuotta sitten. Miehenkin kanssa asuttiin vähän aikaa kahdestaan yksiössä. Nyt tilaa on enemmän, mutta on meillä 4 lastakin. Pari vuotta sitten asuttiin tällä 6 henkisellä perheellä vuosi kerrostalokolmiossa. Se oli varsin ahdasta ja ahdistavaakin välillä. Tavaraa oli joka paikka täynnä, vaikka huonekalujakin myytiin pois.
  Toivottavasti asuntoasiat järjestyy!

  VastaaPoista
 4. Täällä on kanssa asuttu niin yksiössä ja vielä esikoisen aknssa ja nyt on onneksi neljä huonetta ja keittö, mutta välillä sekin tuntuu liian pieneltä :) Ymmärrän, kun on asunut isossa asunnossa/talossa, niin kyllähän ne pienet asunnot tuntuvat silloin tosi ahtailta. Mutta toivotaan, että saat isomman asunnon pian.
  Kauniita kuvia blogissasi, jään lukemaan :)

  VastaaPoista
 5. Pienestä yksiöstä on se minunkin oma taipaleeni lähtenyt liikkeelle, tosin ei se ollut noin pieni. Toivon sinulle, että asuntoasiasi järjestyisivät.
  Toiveikasta marraskuuta!

  VastaaPoista


Kiitos paljon kommentistasi ♥
Rakentavaa palautetta otan vastaan!

Kamerat jolla kuvaan: canon eos 1100D & Honor 10 & Olympus pen lite E-PL7
Objektiivit Canon EFS 18-55mm JA Canon EF 50mm f/1.8 II & 14-42-mm-ez

instagram: jasujau